Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Obec Bellova Ves má vlastnú mobilnú aplikáciu. Môžete si ju stiahnúť

GALÉRIA Facebook
Dátum: 28.02.2022
Autor: Obecný úrad
Obec Bellova Ves má vlastnú mobilnú aplikáciu. Môžete si ju stiahnúť

Obec Bellova Ves má vlastnú mobilnú aplikáciu. Môžete si ju stiahnúť

Obec Bellova Ves má vlastnú mobilnú aplikáciu


Buďte s nami moderní a SMART a hlavne úplne bez starostí.
 
Štatistika je neúprosná, viac ako 75% občanov dáva prednosť mobilu pred počítačom. Obec Bellova Ves chce tento trend zachytiť a prezentovať sa občanom a návštevníkom pomocou modernej a intuitívnej mobilnej aplikácie tak, ako si to sami želajú a ako im to vyhovuje. 
 
Pomocou mobilnej aplikácie môžeme s Vami komunikovať lepšie a rýchlejšie ako doteraz
 
PUSH NOTIFIKÁCIE
Push notifikácie sú modernejšia náhrada SMS, ktoré sú efektívnejšie a obec to stojí menej financií ako zasielanie SMS. Okrem toho si občania vedia sami nastaviť, aké notifikácie chcú dostávať a aké nie.
 
PONUKA APLIKÁCIE
 
Aplikácia (appka obce) okrem push notifikácie ponúka prehľad všetkého, čo sa v obci deje, je plne prepojená s webom obce, nájdete v nej prehľadný kalendár udalostí, stránkové hodiny úradu, aktuality, elektronickú úradnú tabuľu, počasie a iné.
 
Aplikáciu obce Bellova Ves si môžete stiahnuť pre Android alebo iPhone kedykoľvek. 
 
Ďalšou možnosťou na stiahnutie appky obce je ísť na webovú stránku obce a stiahnuť si ju pomocou kliknutia na ikonu, ktorá je v strede stránky úplne hore, alebo kliknúť na možnosti na pravej strane pod rýchlymi správami, alebo kliknúť na tento odkaz:
 
 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.